Close

Mer...

Checklista

Det är mycket att hålla reda på när du ska anordna en möhippa. En nedskriven checklista hjälper dig att inte glömma någonting.

Ladda gärna ner och använd vår checklista

  1. Gör gästlistan. Glöm ingen! Stäm av med bruden och glöm inte släktingar, barndomsvänner och släktingar på brudgummens sida.
  2. Bestäm ett datum och skicka ut till de som ska komma så tidigt som möjligt så alla kan boka in det! Glöm inte att boka in det med brudgummen så han kan se till att bruden inte bokar in något annat.
  3. Gör en grov planering av dagens aktiviteter så att du får en ungefärlig kostnad. Kolla av med alla vad de är beredda att betala innan du bokar eller beställer något.
  4. Se till att alla betalar i förskott.
  5. När alla betalat kan du boka aktiviteter, beställa saker som behövs för att göra just er möhippa fantastisk och betala det som ska betalas i förskott.
  6. Planera dagen mer i detalj, allt från kidnappning till hur bruden kommer hem på kvällen. Vem är ansvarig för att fotografera kvällen? Vem/vilka har hand om pengarna och betalar för bruden hela dagen/kvällen?
  7. Skriv ett program för dagen och skicka ut det till gästerna så alla vet vad som ska hända och vem som är ansvarig för vad. Påminn om att de inte får säga nåt till den blivande bruden.

Kom ihåg! Du behöver inte göra allt själv. Ta hjälp av de andra då blir det mycket roligare. De kan inte bara hjälpa till med det praktiska, de kan ha många roliga idéer också!