Close

Bingo

Möhippabingo kan spelas på många sätt.

Ett sätt är att göra tomma bingobrickor. 5x5 tomma rutor som är tillräckligt stora för att gästerna ska kunna skriva i dem.

Samla ihop 75-100 ord som är relaterade till bröllop, möhippa, fest, drinkar och kanske lite fräcka ord. Orden måste finnas på en lista som gästerna kan titta på och på separata lappar som sedan kan dras ur en skål eller liknande när ni spelar.

Innan ni börjar måste varje gäst fylla i sina 25 rutor med ord från listan. När alla är klara kan du börja dra lappar ur skålen.

De som har ordet som dras kryssar på sin bricka och den som får bingo först vinner.

Ladda ner vårt förslag för ord och brickor

Shotbingo

Koppla några av orden till drick eller present bonusar. Tex. Brudklänning – alla som har det här ordet måste dricka en shot, Bröllopsnatt – alla som har det ordet får ett snoppsugrör! Eller Strumpeband – alla som har det här måste fixa en drink till den som sitter brevid.

PresentBingo

Om bruden får presenter skriver man ner alla presenter i de tomma rutorna eller ger varje present ett nummer (utan att bruden vet om det). Sedan kryssas rutorna av i den ordning bruden öppnar presenterna. Det här kan göras om ni vill överraska bruden med ”överlevnads-presenter” inför äktenskapet, som tex en piska (för att få fart på mannen), en vibrator (för att klara sig själv) eller snygga underkläder (för att hålla liv i äktenskapet).

Relaterade produkter

44,00 kr
15,00 kr
12,00 kr
4,00 kr