Close

Uppdrag

Uppdrag kan se ut och göras på flera olika sätt.

Brudens Uppdrag är traditionellt en lista på saker den blivande bruden ska hitta / göra under möhippans gång. Det kan till exempel vara ”Fota ett par som pussas” eller ”Dansa med en kille med ring i näsan”. Om bruden misslyckas eller inte vill utföra något av uppdragen på listan ska ni ha kommit överens om ett lämpligt straff för henne; tex ta en shot eller göra något pinsamt.

Ett ”Brudens Uppdrag” kommer med när man köper ett Brudkit.

Ett alternativ är att ge bruden 20 stycken kort med olika uppdrag varav hon får välja ut 10 stycken som hon ska utföra själv och dela ut resten till de övriga deltagarna.


Present med konsekvens innehåller också uppdrag. I varje lager på presenten ligger en liten present och ett uppdrag som talar om hur presenten ska användas under festen. Om presenten till exempel är ett snoppsugrör kan uppdraget vara att det ska användas till allt man dricker under hela dagen/kvällen.

Present med konsekvens Fin   Present med konsekvens Fräck


Middagsuppdrag är också roligt att ha under tallrikarna vid en lunch eller middag. Alla får ett uppdrag som dom inte får visa för någon men ska utföra (ofta många gånger) under måltidens gång. Ett exempel kan vara att börja sjunga på en nubbevisa när klockan är 5 i eller 5 över hel och halv timma.

Uppdragskort som används hela kvällen är vanliga utomlands. Där har man träffats innan och hittat på tokiga, roliga, fräcka och pinsamma uppdrag och skrivit ner uppdragen på små kort. Korten blandas och alla tjejer får dra kort vid olika tillfällen under kvällens lopp. Vägrar eller misslyckas någon ska alla veta vilken konsekvensen blir av det!

Relaterade produkter

15,00 kr
5,00 kr
24,00 kr
5,00 kr