Close

Teman

En möhippa som står ut blir alltid lite extra kul. Sammanhållningen i tjejgänget blir bättre och folk runtomkring tycker det är roligt och blir mer förstående när ni går runt i grupp och hittar på saker.

Små saker kan få gruppen att hålla ihop. Alla kan ha samma färg på tröjan eller köpa likadana t-shirts (inte bruden, hon har ju sin egen utstyrsel som man inte ska kunna ta fel på!). Möhippeknappar med roliga, sexiga eller fräcka meddelanden eller snygga eller fräcka namnlappar är också något som alla kan ha men är inte lika tydliga som om hela gänget håller sig till ett tema.

Änglar och djävlar

Bruden kläs ut till ängel med vingar som matchar slöjan och tjejgänget har djävulshorn (och kanske svans och treudd också!) eller tvärt om. Bruden får slöja med horn, svans och treudd eller piska medan tjejgänget är änglar.

Bruden och tjejgänget kan naturligtvis också vara änglar eller djävlar allihopa!

Temabrud

Svart/vitt

Färger är det enklaste och kanske mest effektiva sättet att visa att ni hör till samma party.

En kul grej både på stan, hemma och på picnic. Klä bruden i vitt med vit slöja, medan hela tjejgänget klär sig i läckra svarta klänningar eller snygga svarta byxor. Man kan naturligtvis välja vilka färger man vill.

Tidsera

Vad kan vara roligare än ett 70- eller 80-tals party!? Välj kläder, mat och musik som passar tidseran ni valt. Det finns många bra sidor på internet som tipsar om både musik, mat och prylar!

Playboy

Klä upp er i de ”läckraste” kläderna ni har. Ni kommer att vända huvuden i kortkort, sexiga nätstrumpor, sexiga boas och gulliga kaninöron! Det här temat passar bra till en aktivitet som magdans eller strippklass innan ni går ut på stan.

Årstid/storhelg

Klä er efter årstid eller t.ex. påsk eller jul. Låt aktiviteter och mat följa i samma tema. Några exempel är:

  • Valentin - klä ut er till Cupid med vingar och pilbågar och dela ut kärlekskort.
  • Påsk - klä ut er till kycklingar och häng fjädrar och ägg i brudens slöja. Lägg fräcka presenter i påskägg.
  • Halloween - klä ut tjejgänget till zombies och bruden till vampyr!
  • Jul - skaffa en sexig tomtedräkt till bruden och klä ut tjejgänget till sexiga lucior.

Låtsas bröllop

Hitta en begagnad bröllopsklänning till bruden och låt tjejgänget hitta riktigt fula tärnklänningar att klä ut sig i. Alternativt klä er snyggt och låtsas att bröllopet är på riktigt. Bruden får fräcka detaljer i slöjan som kondomer eller små snoppar, eller fina saker som foton av hela tjejgänget som barn!

Hatt party

Låt alla tjejerna hitta/göra fantasifulla hattar som ni har på er hela kvällen. Roligast vinner.

Rosa

Ha ett riktigt rosa tjejparty! Klä alla i rosa, hatt, boa, strumpeband och handskar, ha rosa tallrikar och servetter och rosa priser till alla tävlingar! Bruden får en rosa visselpipa, handklovar, örhängen och rosa läppstift!

Exklusiv

Det ska synas på bruden att hon är läcker, rik och bortskämd, och hon vet om det. Klä henne i en tiara med slöja och naturligtvis en läcker boa, låt henne bära en juvelklädd anka med matchande boa istället för en liten ”väskhund”.  Gå på en exklusiv bar och drick fräcka drinkar och fortsätt till en fin restaurang där du har med dina egna läckra servetter för att visa att det är tjejfest som gäller!

Se till att hon har alla detaljer som hon behöver så som ett fräckt läppstift, ett strumpeband att visa upp emellanåt och en visselpipa för att påkalla uppmärksamheten när hon vill ha något!

Budget

En mysig picknick där alla hjälper till att laga och ta med sig mat är både billigt och roligt. Ni får en bra chans att umgås i tjejgänget och det blir desto roligare om ni hjälps åt med maten. Ta gärna med roliga tallrikar, glas och servetter för att hålla fokus på att det inte är någon vanlig picknick! Ta med färdigblandade drinkar/shots i flaskor så ni kan fylla på brudens (shot)glas vid behov.

Många av våra lekar passar bra i utomhus miljö. Regnar det eller är för kallt kan man istället vara hemma hos någon. Då kan det vara bra med en tipsrunda eller annan aktivitet för att komma ut lite!

Fräck

För dom som är lite mer vågade! Klä ut bruden i snoppar från topp till tå. Häng snoppar i slöjan, i boan, snoppörhängen, snoppshotglas , snoppsugrör och ett snoppläppstift som pricken över i:t. Så mycket du bara hittar!

Tjejgänget har också snoppprodukter som snoppnamnlappar och snopppåsar. men inte lika mycket som bruden. Kolla vårt fräcka sortiment och bli inspirerad!

Lugn

En lugn hemmakväll eller en trevlig middag eller lunch på restaurant kan vara fullt tillräckligt. Det viktiga är att vara tillsammans och att ni gör det som bruden tycker om. Passar även bra om bruden är gravid eller sönderstressad av bröllopsförberedelser.

Det kan vara extra kul att göra något speciellt tillsammans, som att prova nya recept och laga mat tillsammans. Ett annat tips är att plocka fram gamla romantiska filmfavoriter som ”Pretty Woman” eller ”4 bröllop och en begravning”!

Fina Flickor har också kul!

Man behöver inte ha alkohol eller snoppar för att ha kul på en möhippa. Ut och gör stan! Ät en god middag och dansa till gryningen! Klä ut bruden i en tiara med slöja och det kanske räcker! Köp exklusiv choklad och njut tillsammans!

Flera av våra lekar är roliga utan att ha alkohol eller vara fräcka. Lek, skratta och njut av varandras sällskap.

Relaterade produkter

Från 19,00 kr
Från 10,00 kr
Från 5,00 kr